Terrorysta
Ktostam napisal: czemu mnie atakujesz nie jestem w klanie ale mam kolegów w 2 klanach radze nie atakować jeszcze raz to się powtórzy , jak chcesz surki to ci wyśle
odpisalem ze poprosze o wspolrzedne tych dwuch kolegow i 10k marmuru z farmy i tak bralem tylko kase, wiec dostalem marmur i jednoczesnie znalazlem jego glowne miasto ktore jak bede naprawde cham to zaatakuje
koordow kolegow niestety nie dostalem... moze jak go przystresuje to ich wyda
Z-ca przywódcy
Poobcinałem te ikariamowe znaczki, by lepiej to wyglądało:
Czytać od góry.
On - Możesz mnie nie atakowac? Musisz wiedziec ze mam kolegow, oni sa silniejsi niz ja i sobie z toba bez problemu. Nie atakuj mnie wiecej bo moi koledzy spuszcza twoim miastom taki lomot ze sie nie pozbierasz.
Ja - Tia? A jakiż to kolegów posiadasz by mi grozić...
On - Kazdy z nich ma jedno miasto na 14 i ponad 100 wojska! Wiec nie podskakuj drogie dziecko.
Ja - Twoja stara...
On - A ty to niby jaki silny jestes ze mnie wyzywasz na wojne, co?
Ja - Drugi w generałach na serwerze, flota licząca prawie 300 okrętów, armia licząca grubo ponad 500 jednostek. Więc kto tu komu podskakuje...
Ona - Aha
Terrorysta
luban napisał:
Ktostam napisal: czemu mnie atakujesz nie jestem w klanie ale mam kolegów w 2 klanach radze nie atakować jeszcze raz to się powtórzy , jak chcesz surki to ci wyśle
odpisalem ze poprosze o wspolrzedne tych dwuch kolegow i 10k marmuruz farmy i tak bralem tylko kase, wiec dostalem marmur i jednoczesnie znalazlem jego glowne miasto ktore jak bede naprawde cham to zaatakuje
koordow kolegow niestety nie dostalem... moze jak go przystresuje to ich wyda
wyslal Ci transport marmuru? radze go jak najszybciej oddac... bo bana dostaniesz za push (zakladm ze jest on nizej w statystykach niz Ty)
Terrorysta
ale można też odesłać (chyba) cokolwiek w minimalnej ilości.
wydaje mi się że nie ma ograniczenia dot. mnożnika przy wymianie...
a jeśli jest jakieś ograniczenie - to podpowiedzcie jakie. 10-1 ? cokolwiek.
Z-ca przywódcy
1:1 - czyli tyle samo.
Terrorysta
uu to nie wiedzialem o czyms takim ;-) uregolowalem wszystko i przeszedlem do ataku ;-)
Terrorysta
jakto 1:1.
to nie mogę wysłać komuś 1000marmuru, np za 3000 drewna?
Terrorysta
Oficjalne proporcje wynoszą:
drewno - towar luksusowy 2:1
towar luksusowy - towar luksusowy 1:1.
Ale gdzieś wyczytałem, że to są proporcje zalecane. Ważne jest, aby odesłać po wymianie jakąś część innego surowca.
Ostatnio edytowany przez Imperatorek (2008-05-02 08:01:22)
Terrorysta
te 2:1 i 1:1 to jak masz konto premium, tzn jak masz ambrozję dokładnie to możesz tak wymieniać "z systemem"